פרופסיה ומינוקסידיל 8 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

05/05/2024 | 14:26 | מאת: גיא

אני בגיל 35 בקרוב התחלתי פרופסיה ומינוקסידיל לפני 8 חודשים כשהייתי בגיל 34. חוויתי מילוי כמעט מוחלט של השיער בעיקר בכתר והמפרצצים. עם זאת אני חובה נשירה יומית גדולה בכיור, בסירוק ועל הבגדים. על הכרית לא מבחין יותר מידי כ-4-5 שערות. רופאת העור שלי אומרת "הנשירה לא מעניינת" אתה מגיב לטיפול ולא נראה שאתה מתקרח" אותי הנשירה מלחיצה בפרט שאני בסימן 8 חודשי טיפול מוקפדים. האם זה אומר שפרופסיה לא עובדת עלי כי הנשירה ממשיכה? לצד זאת אני רואה שהשיער מלא יותר גם רופאת העור וגם הספר הבחינו בשינוי.

היי מותר שתהיה נשירה של עד עשרות שיערות ביום גם תחת טיפול אם אתה מבחין בשיפור ממליץ להמשיך בטיפול כפי שהותווה

09/05/2024 | 13:30 | מאת: גיא

אשמח שתראה פה את ההבדל תודה רבה . לא מדובר בקצת לדעתי יש לי בסביבות 200 שערות ביום למרות השינוי. קישור https://i.imagesup.co/images2/ec0511a458cc8e22fcdc02d65afef2c0d6747e50.jpg

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה