פריאול דרמטיטיס לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/05/2024 | 15:51 | מאת: נטלי545

יש לבת שלי פריאול דרמטיטיס היא בת 3 הרופאה רשמה לה משחה אלאדל בוקר וערב ואזיניל את האזיניל רשמה לה ל4 שבועות רצוף זאת אומרת 3 ימים רצוף ו4 ימים הפסקה ושוב ככה במשך 4 שבועות זה יוצא שהילדה תצטרך להתחיל 4 פעמים בחודש אזיניל כל פעם למשך 3 ימים ..האם זה מינון נורמלי לתת לילדה בת 3 ? אציין שהרופאה נראתה מבולבלת ולא סגורה על עצמה במיוחד בנוגע לאופן השימוש באזניל בילדים.. אני מבקשת חוות דעת נוספת האם לתת תאנטיביוטיקה באופן המדובר? ואם זה לא מסוכן לילדה ששוקלת כולה 11 קילו ?האם יכול לגרום לנזק? האם אפשר פחות שימוש באזניל כרגע אני במנה הראשונה אשמח לתשובה מהר לדעת איך לפעול ...המינון הוא 2.75 פעם ביום שלושה ימים במשך חודש כפי שרשמתי עם הפסקוצ בכל פעם של 4 ימים בין לבין

היי לא מקובל לחוות דעה על טיפול של רופא אחר מבלי לבדוק את המטופל, מציע לפנות להתייעצות חוזרת לחוות דעת שנייה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה