אלרגיה לbenzac - לתשומת לבך

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/04/2024 | 14:39 | מאת: מטופלת מאוכזבת

שלום, הייתי במרפאתך בעקבות גרד ופריחה בעור, הסברתי לך שהשתמשתי בבנזק ושלדעתי מדובר בתגובה אלרגית. אתה פסלת את זה ואמרת והתעקשת שמדובר באקנה למרות שהסברתי לך שמתמודדת עם אקנה כל חיי ומעולם לא קרה לי הדבר הזה. סירבת להקשיב לי ונתת לי בתגובה עוד משחה שמכילה את אותו חומר פעיל של הבנזק. לשמחתי, הפריחה והגרד חלפו לחלוטין לאחר כמה ימים ללא טיפול. אני ניסיתי לאחרונה שנית להשתמש בבנזק ושוב נוצרה פריחה. אני ממליצה לך להקשיב למטופלים שלך שמכירים את הגוף שלהם ולא לפסול מידית את מה שהם אומרים.

היי אולי מדובר באיריטציה לבנזאק, או בשימוש לא נכון (משתמשים בו בערב) אלרגיה אמיתית לבנזאק מאוד נדירה. את יכולה לעשות טסט- למרוח את הקרם פעם ביממה על שורש כף היד בכמות קטנה לשלושה ימים ולראות האם יש תגובה חריגה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה