דלקת עור ממגע שאלות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/04/2024 | 02:49 | מאת: ירין

שלום ד״ר יש לי כמה שאלות רציתי לדעת אם עקצוצים ואדמומיות כואבת במקצת(בלי שלפוחיות)שחולפת וחוזרת במקומות שונים בעור שטופלו במשחה אנטיביוטית אופייני לדלקת עור ממגע? האם הימנעות מהגורם לדלקת מספיק כדי להבריא בדרך כלל או שיש לטפל בכדורים למשל(ברור שכל מקרה לגופו ובאבחנה של רופא) אבל בדרך כלל הדלקת אמורה לחלוף לבדה ואם כן לאחר כמה זמן בערך?

היי קשה לי לענות ללא בדיקה מסודרת יש כל מיני סוגים של הסתמנויות לדלקת עור ממגע

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה