שאלה בנושא תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/03/2024 | 17:46 | מאת: יוסי

שלום ד״ר האם הגיוני שאחרי שימוש יתר במשחה טרידרם קרם באיזור איבר המין יופיעו תופעות לוואי אחרי ככמעט חודש מהשימוש? עם התחלת תופעות הלוואי הפסקתי להשתמש במשחה, תופעות הלוואי עברו לאחר כשבוע וחצי במרביתם. כמובן שאלך להידבק פשוט רציתי לדעת אם זה הגיוני מבחינה רפואית שמשחה יכולה לגרום לתופעות לוואי גם אחרי כמעט חודש. הבנתי שהמשחה יכולה להיספג בדם באיזורים רגישים כמו איבר המין. תודה מראש

היי לרוב מדובר בתופעות לוואי מקומיות באזור המריחה אנחנו לא ממליצים על שימוש ממושך במשחות שמכילות סטרואידים באבקי המים למעט באינדיקציות מסוימות ביותר

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה