הסרת שיער בלייזר עם ויטיליגו קל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/02/2024 | 20:34 | מאת: מורן

שלום, יש לי ויטיליגו קל (מס' נגעים לא רב) ועורי בהיר כך שלא בולט במיוחד. אני מעוניינת לעבור טיפול הסרת שיער בלייזר בכל הגוף, כולל אזורים אינטימיים, ואפילציה בסנטר. מלבד הויטיליגו אני מועמדת מתאימה לטיפול (עור בהיר ושיער כהה). יש נגעים מועטים בחלק מהאזורים הללו (בתי שחי וסנטר בעיקר, וגם בחלק מהאזורים אינטימיים). האם ניתן לבצע את הטיפול? תודה

היי הטיפול עלול לגרום להתלקחות הויטיליגו והחמרה בנגעים, ממליץ להתייעץ עם רופא עור לפני התחלת הטיפול

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה