דלקת עור האשכים ופי הטבעת ועור מסביב

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

12/02/2024 | 14:58 | מאת: סרגיי

4 חודשים סובל מדלקת העור באזור האינטימי על עור האשכים, פי הטבעת והעור מסביב. הכל התחיל משפשפת אחרי ריצה. פניתי לרופאי עור וקיבלתי אבחנות שונות - דרמטיטיס כרונית ודלקת אלרגית, וטיפול במשחות שונות -טבעדרם, טבעקוטן, נרידרם,טרידרם,הידרואגיסטן, אגיסטן אלוורה במהלך החודשים האלו. החלפתי סבונים ואבקות כביסה, תחתונים. הבעיה עדיין קיימת ומשפיעה על איחות החיים. בלי משחות וקרמים העור נהייה יותר אדום, לא גמיש והדלקת גודלת עד כדי כל שלא נוח ללכת. ההרגשה של צריבה קלה ועור לח מסביב פי הטבעת. בנוסף עשיתי בדיקות STD, אולטראסאונד ההאשכים - הכל תקין. גם פניתי לפרוקטולוג ואורולוג בנוסף. הבעיה עדיין כאן. לא קיבלתי שום בדיקות מעמיקות חוץ מי בדיקות ויזואליות של הרופאים. מצעתי באינטרנט בעיה דומה ואבחנה היית - red scrotum syndrome,male genital dysaesthesia, חשוב לי לשמוע דעתכם. אולי תוכלו לעזור לי.

היי קשה לי לענות באופן הזה, מציע לפנות לבדיקת רופא עור פעם נוספת ולשקול לקחת ביופסיה לביסוס האבחנה בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה