איזה קרם עדיף ?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/02/2024 | 18:11 | מאת: ה.

שלום רב, יש לי סבוראה סיקה באזור שסביב הפה . בממצאים נכתב: עור יבש מאד סביב הפה בעיקר / קשקשת דבוקה. קיבלתי משחה שמכינים ומכילה: acid salicylic, lactic acid, urea, sulfur, hycomycin oint ו- cicloderm crm. נאמר לי למרוח את זה פעמיים ביום במשך שבוע ואח"כ לשים קרם, פה קיבלתי 2 אופציות לבחירת הקרם: 1. תחליב לחות של Cetaphil לעור רגיל עד יבש 2. קרם לחות לעור יבש מאד של Cerave. הבחירה בקרמים האלה קצת מעלה בי תהייה. ראשית, למה אחד הוא לעור רגיל עד יבש והשני לעור יבש מאד (כי גם בראשון יש לעור יבש מאד, אבל הוא לא נבחר). דבר נוסף זה שציינתי לרופא שקניתי קרם של לה רוש פוזה והוא אמר שזה קרם טוב, אז למה לא להשתמש בו? כל המשחות האלה ממש יקרות. אני לא במצב שאני יכולה לעמוד בזה כלכלית וגם כדי לקנות את הקרם של הפוזה ויתרתי על תרופות קבועות שאני לוקחת, כי אין לי אפשרות לרכוש את שניהם. גם הקרמים שהוא אמר לקנות ניתנו לי על גבי דף פרסומי של החברות עם החותמת שלו ומרגיש לי שזה קצת ניסיון שיווק על חשבוני. בבקשה, דעתך הכנה - האם באמת עדיף את הקרמים שהוא המליץ או שאני יכולה להשתמש בקרם שכבר קניתי של לה רוש פוזה? תודה רבה

היי תתחילי להשתמש במה שיש לך כבר בבית ואם את רואה שזה לא נותן מענן מספק תשקלי לרכוש קרם לחות אחר. אני נוטה להמליץ על cerave

04/02/2024 | 09:52 | מאת: ה.

תודה ! אני ממש מעריכה את הפורום שלך. זה לא ברור מאליו והלוואי והיו עוד שעונים בצורה שאתה עונה. באמת תודה !!! 🙏

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה