ממצאים בבעית עור היום אחרי אבחון של רופאה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/01/2024 | 19:28 | מאת: גולדי

היי מה אומר המצב אחרי אבחון אצל רופא עור שכתב לי הגעתי בגלל בעיה עורית גנטית בת 31 עם אבחנה גנטית בעור של HX HESX1 MUTATION HETEROZYGOUS DERMCONSULT FELT NOT CONSISTANT WITH DERM CHANGES ממצאים HAIR TEETH AND NAILS APPEAR NL FEW NEVI IN NONE SUSPICOUS SOLES MILD SCALE אבחנה TINEA PEDIS SCREENING FOR MALIGNANT NEOPLASM- SKINמה אומר האבחנה הזאת ??? תודה רבה גולדי מה אני צריכה לעשות לזה בהווה תודה רבה

היי לא ממש הבנתי את השאלה מציע לפנות לרופא המטפל להבהרה אם משהו לא ברור

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה