פטריה חוזרת באיזור המפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/01/2024 | 14:56 | מאת: רביד

שלום, יש לי פיטריה חוזרת במפשעה ואשכים, כל פעם אני שם משחה שהרופא מביא וזה מרפא לי את זה ואז חוזר אחרי בין חצי שנה לשנה, הפעם המשחה לא עוזרת לי, ניסיתי כבר 3 טיפולים שונים(ביפונזול, טבע דרם, טרידרם) ביפונזול בכלל לא מעביר את הגירוד, טבע דרם וטרידרם עזר אבל אחרי הפסקת השימוש תוך כמה ימים זה חזר, הסימן של הפיטריה עבר אבל עדיין אותם גירודים, מה לעשות? כשהייתי אצל הרופא הוא אמר שזה לא פיטריה כי אין סימן של פטריה

היי השאלה מה האבחנה ניתן לנסות טיפול מונע בbaby Agisten pasta בשעות הערב

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה