PIH בגב לאחר שנים של אקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/01/2024 | 15:20 | מאת: דן

שלום ד"ר, לאחר שנים שסבלתי מאקנה בגב ונמנעתי לגמרי מנטילת רואקוטן למרות שהוצע לי ע"י רופא עור, הצלחתי להיפטר מזה כמעט לחלוטין בעזרת שילוב של תכשירים למקלחת המכילים ח. סליצילית ובנזואיל פרוקסייד. אך לצערי נותרו סימני פיגמנטציה PIH שמסרבים לעזוב. רציתי לשאול האם שימוש בקרם 20% חומצה אזלאית לאחר המקלחת יוכל לעזור? ואם כן מה משך התקופה שמומלץ לשימוש? תודה מראש.

היי תלוי בחומרת הפיגמנטציה וגוון העור שלך, במידה ומדובר על פיגמנטציה קלה על הור סביר יכול להביא לשיפור מסויים, אחרת יש צורך בטיפול מכשירני במסגרות של אסטטיקה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה