פריחה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/12/2012 | 20:51 | מאת: לינא

שלום, אני בהיריון שבוע 36, מזה שבוח וחצי יש לי פריחה קלה בכפות הרגליים מלמעלה, יותר קרוב לקרסוליים.. בנוסף, מגרד ואדמומי מעט.. ביומיים האחרונים מתפשט על כל כף הרגל. מה זה יכול להיות והאם יש לטפל בזה בדחיפות? אשמח לשמוע את דעתך בהקדם, תודה לינא

04/12/2012 | 07:53 | מאת: ד"ר צבי סגל

שלום לינא אבחון הפריחה מחייב בדיקת רופא שלא ניתן לבצע בצאט . אני מציע לך להבדק ע"י רופא עור. יתכנו אפשרויות מגוונות של סיבות לפריחה : פטרת , דלקת עור אלרגית בתגובה למגע עם חומר כלשהו ועוד . בכל מקרה מציע לפנות לבדיקת רופא עור בהקדם . בברכה דר. צבי סגל

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה