השתלת שיער על צלקת.

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/01/2024 | 14:24 | מאת: אבי

שלום, יש לילדי צלקת היפרטרופית קטנה מכוויה בפנים באזור השפם. על מנת לטפל בה הוצא לנו טיפול בלייזר וסקולרי והזרקת סטרואידים ו5fu. להבנתי חלק ממטרת הטיפול היא להוריד את זרימת הדם למקום. אם בעתיד הוא יירצה לעבור השתלת שיער על הצלקת, האם הטיפול הנ״ל (במיוחד הלייזר וה5fu להבנתי) עלול להוריד את סיכויי ההצלחה של זה? להבנתי השתלת שיער מתבססת על זרימת דם תקינה באזור. אשמח להביו אם משהו מהרכיבים של הטיפול המוצע עלול להוריד את סיכויי ההצלחה בעתיד. תודה.

היי, אני לא מתעסק באופן אישי בתחום השתלות השיער אבל למיטב ידיעתי לא ניתן להשתיל שיער על רקמה צלקתית, בין אם מטופלת או לא. בהצלחה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה