איזה קרם לחות כדאי לקנות?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/12/2023 | 00:58 | מאת: גל

שלום, בשל יובש חמור ואטופיק דרמטיטיס, הבנתי שמומלץ להשתמש בקרם לחות שהוא נטול בישום וחומרים משמרים, ולהעדיף כאלה שמכילים רכיבים שהם סופחי לחות ומונעים את אובדן הלחות מהעור. הבעייה שתמיד הרכיבים בקרמים מופיעים בכל מיני אותיות באנגלית או שמות שלא אומרים לי כלום. לא נתקלתי אף פעם בקרם שכתוב עליו "ללא בישום" או "ללא חומר משמר". איך אני יודעת איך למצוא את הקרם הנכון? במה כדאי להשתמש? תודה !

היי לחברת לה ראש פוזה יש מוצרים טובים. אם יש אקזמה שנים רבות ממליץ להשלים תבחיני מטלית כדי לאפיין האם קיימת רגישות למוצרי שימור/ בישום הקיימים בתכשירים קוסמטיים. בהצלחה

30/12/2023 | 11:35 | מאת: יעל

הי, יש של א-דרמה. רצוי גם לשים לב לסבון הגוף. אפשר לא להתרחץ בתקופהה זו עם סבון רק מים ולא חמים מידי וסבון לשים על ליפה ולשפשף רק בבית שחי ואיזור אינטימי. לחלופין יש שמן אמבט כמו אמול בלנאום. רצוי גם לא מרכך כביסה או כל מיני מבשמים בבגדים.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה