גזזת + פוליקוליטיס דקלבאנס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/12/2023 | 21:39 | מאת: יגל

אחרי ביופסיה שעברתי בקרקפת אלו הממצאים. יש לי בחלקים בשיער הקרחה שמחמירה היא מלווה בפצעים שם… איך אני אמור להלחם בזה? האם נכון להתחיל עם כדורי טרבינפין? האם זה מה שנלחם בפטרייה? אם כך, מה ילחם בפצעונים? יש נקודות הקרחה ואני אובד עיצות. מה מומלץ ומה צריך לעשות? מה הטיפול ב פוליקוליטיס?

היי דבר ראשון חייבים לסיים את הטיפול בגזזת בכדור נוגד פטרת בהתאם לפטרייה שצמחה. בהמשך אם עדיין קיימת פוליקוליטיס ניתן לשקול טיפול אנטיביוטי בדוקסילין אל מול קוראטאן. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה