התייבשות חריגה בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/12/2023 | 00:26 | מאת: מיובשת

שלום, לפני שבוע הבחנתי בהתקלפות קשה של העור בכף הרגל (רק רגל אחת). בשגרה העור שלי ברגליים תמיד חלק. קרה שהתקלף קצת בעבר, אבל לא קרוב למה שיש עכשיו. כל העור באזור נהיה עבה וסדוק בצורה חריגה. התחלתי למרוח u-care אבל אני לא רואה שזה עוזר אלא זה ממשיך להיות יותר גרוע. מלבד זה גם עור הפנים שלי התחיל להתייבש ולהתקלף באזור השפתיים, הסנטר ובעיקר בגבות. אף פעם לא קרה לי דבר כזה ולמרות שאני משתמשת בקרמים אני לא רואה שיפור. (גם לא יושבת עם מזגן או משהו שיסביר את זה). זה יכול לנבוע ממשהו? יש משהו שאפשר לעשות? (ברקע- אטופיק דרמטיטיס , לאחרונה גם יובש בעיניים). תודה

היי קיימת אבחנה מבדלת רחבה לרבות זיהום פטרייתי, פסוריאזיס, או דרמטיטיס, יש צורך בבדיקת רופא עור כמובן להתאמת הטיפול

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה