יובש מוגזם במקומות מסויימים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/12/2023 | 01:46 | מאת: צלילי

היי,כבר עברתי כמה רופאי עור שלא פתרו לי את הבעיה,מקווה שאולי מפה יגיע הפתרון. יש לי איזה שהו יובש מוזר רק בחלקים מסויימים בידיים וגם באצבעות ברגליים שלרוב הם כתומים כאלה ולפעמיים אדומים. כל פעם אמרו לי לשים קרמים אבל זה לא עובד בכלל ולפעמים גם יכול להחמיר ברמה של תזוזה של האצבע ביד יכולה להיות לא נעימה במיוחד. אציין שאני מתחמקת ממים כמה שאני יכולה אבל בעייתי לי. אשמח לתשובה תודה :)

היי יש צורך בבדיקה מסודרת, יתכן ומדובר באקזמה או פסוריאזיס, בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה