צמיחת שיער לבן בשומה על הקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/11/2023 | 20:47 | מאת: עילד

היי, יש לי שומה בקרקפת שנבדקה כבר כמה פעמים בביקורות על ידי רופאי עור ולא נמצאה חשודה או בעייתית, הבדיקה האחרונה הייתה לפני חודש. אתמול שמתי לב שהשיערות שיוצאות מהשומה הן לבנות לגמרי, מה שיוצר כתם לבן קטן בשיער. זה משהו חדש כי כמו שאמרתי בדקו את האיזור מספר פעמים וזה משהו שהייתי שם לב אליו. דרך אגב יש לי עוד שומה בקרקפת שהיא אפילו יותר ישנה ושם הכל תקין. מה זה יכול להיות? האם זה יכול להיות מסוכן?

היי ייתכן והשומה עוברת רגרסיה, כלומר מתחילה להעלם, יש צורך בבדיקת רופא עור

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה