תשובות ביופסיה והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/11/2023 | 12:00 | מאת: ליעד

לאחר מספר תסמינים של נשירת שיער והופעת נגעים בכל הגוף וחשד למספר מחלות הגיעו התוצאות הבאות Scalp biopsy examined by serial horizontal sections shows gullibility’s decalvans. Pas stain is negative. DIF: igg igm iga c3 negative. תרבית פטרת ( מהפנים ) תרביות פטרת. ט. טונסורנס מה פירוש התוצאות? היה חשד לזאבת ולליכן פלנפןאריס בעיקר בגלל נשירת השיער וגלדים שמחוברים אליהם זקיקי שיער. מה התוצאות אומרות? תודה רבה 🙏

היי יתכן ומדובר בתהליך משולב של מחלת עור דלקתית עם פטרת, יש צורך בבדיקת רופא עור להתאמת הטיפול בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה