פריחה לבן זוגי לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/10/2023 | 22:26 | מאת: פריחה לאחר קיום יחסי מין

בן זוגי אובחן כסובל מאורטוקריה והחל בטיפול מניעתי של זריקה אחת לחודש. רוב הזמן אין לו פריחה כעת או פריחה קלילה. מאז שאובחן, לפני כשנה, החלה תופעה שלאחר קיום יחסי מין שלנו- תמיד מופיעה שוב פריחה בכל גופו למשך יום יומיים ונעלמת. איננו משתמשים בקןנדום וחשוב לי לציין כי בעבר, לפני אבחון המחלה, זה מעולם לא קרה. זה מתסכל ומציק קשה העובדה שלאחר קיום יחסים הוא סובל. האם זה אכן קשור לאורטוקריה? האם סובל מאלרגיה אחרת- מחיכוך? ממאמץ? לנוזלי הגוף? יש לציין כי אינני נוהגת לשים קרמי גוף או משהו שעלול לגרום לכך. מה ניתן לעשות?? תודה!

היי יש צורך בבדיקה יתכן ומדובר ב cholinergic urticaria, ניתן לנסות לקחת אנטיהיסטמינים שעתיים לפני מגע מיני בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה