קרם אדרמה אקסאומגה מיליומים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/10/2023 | 16:27 | מאת: ליאת

יש קרם של אדרמה שמכיל שמן נר הלילה ומזון מלכות הנמצא בבית מרקחת הוא סמיך ושמן אבל זה שמנים שמתאימים לאקנה הוא עשה לי עור פנים יפה אבל ישלי נקודות שומן האם להפסיק להשתמש בו? והאם מיליומים קטנים עוברים לבד?

15/10/2023 | 16:34 | מאת: ליאת

והאם מיליומים נקודות שומן שלא נראים במצלמה או בולטים עוברים לבד?

15/10/2023 | 19:09 | מאת: ליאת

אני אחרי רואוקוטן ואני לא יודעת אם זה המוצרים המתאימים לי מאחר שיש לי גם עור סופר רגיש ועור יבש מהרואוקוטן אבל כמובן שישלי עור הנוטה לאקנה.

היי המיליום צפוי להסתדר אבל אכן נשמע שמדובר בתכשיר שומני מידי, מתיר להשתמש באפקלאר של להראש פוזה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה