כוויה בשפה עליונה - כתם לבן

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

05/10/2023 | 17:32 | מאת: אבי

היי, הילד שלנו (בן 4) סבל מכוויה בפנים באזור השפה העליונה. הייתה לו שלפוחית שהפכה לגלד ולאט החלימה. מרחנו betacorten g במהלך ההחלמה. (שבוע ואז הפסקנו לשבוע ומרחנו בסוף עוד כמה ימים). אנחנו 3 שבועות מאז שזה קרה, הגלד ירד, והעור עצמו נראה לבן/וורדרד, ודיי שטוח. (אין בליטה של העור) האם זה אמור לחלוף ולאט לקבל את צבע העור המקורי ? תוך כמה זמן זה קורה בד״כ ? האם יש משחות אחרות שכדאי למרוח כדי לזרז את ההחלמה (קלו-קוט או מדרמה או משהו אחר) ? תודה.

היי אני מציע להפסיק להשתמש במחשה שמכילה סטרואידים כמו בטאקורטן בתהליך ההחלמה, ניתן לעשות שימוש בציקלפאט של חברת avene בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה