כוויות קור אן אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/10/2023 | 20:20 | מאת: אנונימי

שלום אני סובלת כבר המון שנים מכוויות קור בידיים ויובש בשפתיים כשיש עונות מעבר אז השפחיים שלי מתקלפות ונהיה קילופים ויובש ואני תמיד מקפלת את העור היום אני סובלת מהשפתיים כל השנה ובמשך כבר כמה שנים המצב אותו מצב כל עונות השנה חורף קיץ עונות מעבר השפתיים ככה כמה שנים !!! וגם הידיים שלי מתחילות להסדק ולגרד ויש לי מן חתכים כאלה בעור וסדקים וזה ממש כואב וצורב ומגרד ומעקצץ מבקשת ממכם מי שיכול לעזור לי ולהמליץ על קרמים לידיים הלכתי כבר לרופא משפחה לא פעם ולא פעמיים ואני מרגישה שמביאים לי משחות שלא באמת עוזרות למצב שלי כי מצב הידיים שלי מתרפא מזה וזה רק מחמיר ושום קרם שמביאים לי לידיים לא עוזר !!! הרופא הביא לי קרם טיפולי של u-care 10 % nh-medic

היי כמובן שיש צורך בבדיקה מסודרת, קשה לי לענות בצורה הזו. יכול בינתיים להמליץ על קרם ידיים של לה ראש פוזה עד בדיקת רופא

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה