מינוקסי תרסיס במחלת שיער המשך לשאלה ב20/9 ב7:16

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/10/2023 | 14:11 | מאת: דניאל

היי ענית לי שיש אפשרות במחלות כמו ליכן / לופוס או מחלות שיער דלקתיות אחרות להשתמש במינוקסי. הבעיה לצערי שצריך לחכות 6 שבועות לתוצאות הביופסיה. זה מסתכל שאני לא יכול להתעמת עם המתקפה.  רואה איזורים דלילים בזמן שהשיער רטוב בעיקר זה לר היה בעבר. האם לדעתך נכון מבחינתי לקנות בנתיים מינוקסי ולשים על השיער? לחלילופין שקלתי גם לקנות גם משהו שילחם בדלקת כמו אלוקום למשל ( רוב הסיכויים שבכל מקרה זה דלקתי לפי כל התסמינים ובעיקר בגלל אלופציה במרכז השיער ואפילו 2 ) לקנות או לא לקנותעדהתשובה?

היי אני מציע להמתין עד קבלת התשןבה להתאמת טיפול (לפעמים אפילו מתחילים טיפול ססטמי)

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה