האם במחלות כמו לופוס/ליכן או דלקת חריפה בזקיקי השיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/09/2023 | 07:16 | מאת: שליו

מרקם השיער משתנה? למשל בליכן ולופס נוצרות אלופציות במוקדים ספציפיים. אני שואל האם בנוסף למוקדים האלה יש הדללןת נוספת בשאר חלקי הקרקפת? המרקם עצמו משתנה במרקם? או שזה פוגע נקודתית באיזורים מסוימים ושאר השיער באיזורים האחרים נשאר באותו מרקם ובאותה צפיפןת ? בנוסף האם בדלקות שהזכרתי אפשרי לשים מינוקסי על הקרקפת? להציל איזורים אחרים ? תודה

היי לרוב אכן מדובר מחלה מוקדית, תרסיס מינוקסי הינו אחד מקווי הטיפול במחלות אלו. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה