התקרחות ושיער דליל בבן 15

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/09/2023 | 23:01 | מאת: איתן

שלום, אני בן 15 והתחלתי לאבד שיער רב בחפיפות (בין 20 -50 שיערות שאני יכול להבחין בהן בזמן החפיפה). בנוסף, ישנה אדמומיות ניכרת בעור הקרקפת וקשקשים. פניתי לדוקטור עור, והמליצה לי לחפוף עם קטוזול, ולטפטף טיפות "דיפרוסאליק" על הקרקפת. בתחילת הטיפול היה לי שיער מתולתל. עברו כמה חודשים ואני לא רואה מגמת שיפור במצב, השיער שלי החל להיות יבש, דק ומאוד וחלש. "קו" השיער שלי הלך אחורה 0.5 סנטימטר בזמן הזה. בדומה ל"MALE PATTERN BALDNESS" התחלתי לעשות "דרמה רולינג" לפני חודש וחצי. שיטה שנחשבת מוכרת להחזרת שיער, שלאחריה אני מורח שמן קיק על הקרקפת ומשאיר לכמה שעות. אורך מחטים" 1.5 מילימטר. שימוש: 1x7 ימים. לצערי, אין עדיין שיפור. מה אפשר לעשות? קצת מידע: -דודיי התקרחו בגיל 40 -לסבתי שיער דליל, וכך גם לאמי -לאבי שיער רך, ישר ונעים למגע -לאחי התאום שיער מתולתל, רך ושופע. לא מראה סימני התקרחות. -אני אדם רגוע (הבנתי שלחץ יכול להוביל להתקרחות)

היי אני מבין את החשש, אבל לצערי יש צורך בבדיקת רופא עור מסודרת, עדיף להגיע לבדיקה לאחר השלמת בדיקות מעבדה לרבות מאגרי ברזל ותפקודי תריס. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה