צלקת בפנים מפציעה של תאונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/09/2023 | 03:31 | מאת: אליאב

הי לפני חודשיים עשיתי תאונה עם אופניים חשמליות נכנסתי במדרכה ועפתי על הפנים והשתפשף לי כל הפנים בצד כמו שיפשופים כאלה על הפנים והרופאה נתנה לי היקומצין להשים לשבועים ואז קלו קוט להעלים תצלקות עשיתי את זה בידיוק את כל הטיפול שהיא נתנה לי אבל נשאר צלקת בכל זאת וזה לא נעלם לגמרי זה נראה הרבה יותר טוב ממה שהיה זה כן אבל בגלל שזה בפנים שלי זה מפריע לי כל הצלקות האלה יש אולי עוד איזה משהו שאתה יכול להמליץ לי עליו שמעלים תצלקת עוד קצת ?

היי ניתן לשלב טיפולים בלייזר/ הזרקות, בתלות במאפייני הצלקת, ניתן לגשת למרפאה דרמטואסטטית להערכה מלאה בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה