לא צומח שיערות בגוף 19

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/08/2023 | 03:51 | מאת: אליאב

היי רוצה לשאול להתייעץ אני בן 19 והפסיק לצמוח לי שיער גוף בגיל 15 מאז לא צומח לא גבות לא ברגליים לא שפם ולא זקן והתחלתי להשים לב לזה רק בשבועות האחורנים קלטתי שכל השנים האלה לא צומח לי גילחתי פס ברגל ולא צמח שם שיער אבל בראש צומח חופשי צמיחה מהירה צומח לי שיער בראש תוך שבוע משהו הזיה וזקן ושפם וגבות לא צומח מגיל 15 לא צמח לי זקן ואני חיכיתי כלכך הרבה זמן ואני כבר בן 19 ולא צומח לי וזה ממש מוזר מה זה יכול להיות ומה אני צריך לעשןת ? ניסיתי שמן קיק כלום לא עוזר

היי יתכן ומדובר במחלת שיער דוגמת אלופציה אראטה, יש צורך בבדיקת רופא עור

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה