נשירת שיער ויטמין D

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/08/2023 | 14:47 | מאת: עידן

שלום, בן 26, מזה שנה שיש לי נשירת שיער מוגברת מאוד בכל הראש , ובקודקוד ובקו השיער כבר יש דלילות ברמה של חורים . לפני 1.5-2 חודשים הבנתי שיש לי חסר בויטמין d (הויטמין d שלי תמיד היה גבולי) התחלתי לקחת ויטמין d ואני יכול להגיד שאני רואה שיערות חדשות ממש קטנות בקו השיער ואולי גם בתוך הראש ( אבל אני לא יכול להגיד בביטחון כי זה נבלע בתוך השיער הקיים ) העניין הוא שלמרות זה עדיין יש לי נשירה חזקה וכל בוקר הכרית שלי מלאה בשיער אז מצד אחד יש צמיחה מסוימת מצד שני הנשירה לא נחלשה ואני ממש מבולבל הנשירה אמורה להיעצר בשלב מאוחר יותר מהצמיחה או שפשוט אני צריך להתחיל לקחת פינסטריד? תודה רבה נ.ב יש לי נשירה גם משיער הגב (אין לי בעיה עם זה) אבל אולי זה עוד סימן שזה קשור לויטמין d?

היי קשה לענות בצורה הזו יש צורך בבדיקת רופא עור כדי להבין האם התבנית הורמונאלית או לא, בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה