שימוש למיסיל לפטריה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/06/2023 | 20:16 | מאת: דן

שלום רב דוקטור! כמה פעמים ביום רצוי להשתמש בקרם למיסיל בשביל פטריה מסוג jock itch ? ולכמה זמן? 2. קיבלתי מרופא מרשם לטרידרם להשתמש פעמיים בשבוע ל10 יום האם בימים שאני לא משתמש בטרידרם מותר למרוח על הנגע למיסיל? או שיש אינטראקציה בין השתיים?

היי אין לשלב יותר משתי מריחות ביום בכל מקרה לא להשתמש בתכשיר המכיל סטרואידים דוגמת טרידרם יותר מעשרה ימים רצופים באזור זה. למיסיל יכול לשמש לזמן ארוך יותר בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה