האם שימוש בקרם הבהרה יכול להבהיר שיער מהשורש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/06/2023 | 18:10 | מאת: רום

ד״ר דניאלי שלום אני גבר בן 39. מעוניין לטפל בכתמי פגנטציה קראתי על שימוש בסרום ויטמין c, אלפא ארבוטין, רטינול, חומצה אזולאית וטיפול באיזומד בחורף. האם החומרים האלה עלולים לגרום לשיער הפנים ( שפם, גבות ) להבהיר/ להלבין לצמיתות? מאחר והם מדכאי מלנין חשוב לי להבין כיצד הם משפיעים על העור ולא על זקיק השיערה? אודה על תשובה מפורטת שתעזור לי להבין אם בטוח להשתמש בתכשירים לגבר שלא רוצה שהשיער שלו ילבין בתודה

היי החומרים הללו לא חודרים את זקיק השיער ועל כן לא משפיעים עליו, הסר דאגה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה