הרפס גניטלי התפרצות ראשונה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/05/2023 | 02:38 | מאת: נועה

היי, חוויתי התרפצות ראשונה של הרפס גניטלי HSV1 בעיקר באזור פי הטבעת קיבלתי טיפול של 400 מג זובירקס שלוש פעמים ביום לשבוע , זה לא השתפר אחכ קיבלתי 800 חמש פעמים ביום גם לשבוע, כמעט עבר הכל ואז קיבלתי התפרצות משנית והכדורים כבר לא עוזרים מה אפשר לעשות? הכדורים כבר לא עוזרים ולא יעילים כנל גם המשחת זובירקס אני מרגישה תסכול זה כמעט חודש שאני לא יכולה לנהל את השגרה היומיומית , לעבוד , לצאת מהבית זה הכניס אותי לדכאון שאין לזה פתרון.. הרופא אמר להפסיק עם הטיפול שאין מה לעשות אם זה לא יעיל , זה הגיוני? שאין שום טיפול חלופי?! אולי לחזור לקחת 400? או להפסיק לכמה ימים ולחזור לקחת? שאלה שנייה , קראתי מחקרים ומאמרים שחומצת ליזין וויטמין c עוזרים למניעת התפרצויות והחלמה מהירה רציתי לדעת אם אםשרי לקחת את זה ביחד עם הכדורי זובירקס למקרה שאחד מהם יעזור לי

היי נשמע משונה, אין כמעט עמידות של וירוס ההרפס לאציקלוויר, אלא אם כן קיים דיכוי חיסוני, מציע לפנות בהקדם להערכת רופא עור בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה