אטופיק דרמטיטיס בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/04/2023 | 22:29 | מאת: מגי

שלום. לפני מספר חודשים החל לי יובש בפתח האוזן לעיתים עם הפרשה שמתייבשת וכן יובש מאחרי האוזן. אם אני מגרדת , גם שם יש הפרשה נוזלית. רופאת עור איבחנה זאת כאטופיק דרמטיטיס. אין מקומות נוספים בגוף עם יובש או גרד דומה. היא נתנה לי משחת סטרואידים לשבוע אך מס ימים לאחר שהפסקתי זה חזר. אם אני שמה קרם גוף לעור יבש ומורחת במקום , זה נראה שהכל חולף. שוב עד שזה חוזר. האם זה אטופיק דרמטיס? ואם כן איך מטפלים?

היי יש צורך בבדיקת רופא עור לקבלת האבחנה המדויקת בהצלחה, על פניו קיימות מספר אפשרויות חוץ מאטופיק (סבוריאה, פסוריאזיס)

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה