שטפי דם בציפרוניים ללא מכה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/04/2023 | 14:38 | מאת: עמית

לפני כמה חודשים על חלק מהציפרנים החלו להיווצר פסים והן היו גם שבירות יותר. לאחר כמה זמן החלו כתמים שהפכו עם הזמן כמו שטפי דם כמעט בכל הציפורניים ללא מכה, אחת מהן עכשיו נראית שהולכת ליפול לאחר שיצאה מוגלה מבין החיבור של העור עם הציפורן. עשיתי גם בדיקות דם ונראה יחסית תקין חוץ מדברים בודדים. אני אשמח לדעת אם אתם יודעים מה זה או שמעתם על מקרה דומה או שיודעים ממה זה יכול לקרות.

היי יש צורך בבדיקה מסודרת, יתכן ומדובר בפסוריאזיס של הציפורניים בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה