בליטות פנימיות כואבות במפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/04/2023 | 12:39 | מאת: רינת

שלום לפני כמה ימים הבחנתי בכאב במפשעה בחלק התחתון של הנרתיק קרוב לחיץ ואחרי מישוש מצאתי בלוטה פנימית כואבת מאוד. למחרת בצד השני טיפה יותר קרוב לשפתיים עוד כאב ובלוטה נוספת - יש לציין לא נראית לעין רק במישוש וגודלה משתנה. רופא נשים בדק וחושב שמדובר בציסטה ברטולינית ולכן ניתן לי אנטיביוטיקה. היום גדלה לי עוד בלוטה בשפתיים החיצוניות ממש למעלה והיא יותר מובחנת לעין וכואבת מאוד. כרגע עם 3 בלוטות כואבות בפות. לא מדובר בטח ב3 ציסטות ברטולינית? מה זה יכול להיות? לפנות למיון נשים או לחכות לתור נוסף בעוד 6 ימים?

היי קשה לקבוע יש צורך בבדיקת רופא עור/ רופא נשים בהצלחה ניצן להיוועץ תחילה עם רופא משפחה לקביעת הדחיפות

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה