האם לסיים את הטיפול ברואקוטן?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/04/2023 | 21:26 | מאת: אריאל

שמי אריאל, אני מטופל ברואקוטן עקב אקנה קשה כבר יותר מ- 5 חודשים. המחצית הראשונה מהזמן לקחתי קורטן 20 מ״ג ובמחצית השנייה המינון הוכפל ל-40. ביום ראשון האחרון הייתי בביקורת אצל הרופא המלווה שלי וסיכום הביקור הוא כזה: ״בבדיקה קלינית אין תפרחת פעילה אך צלקות אקנה מרובות מסוג BOXCAR ושקועות״. הרופא לא נתן לי תשובה ברורה אם להמשיך את הטיפול או להפסיק אותו. רשם לי מרשם לחודשיים נוספים- המסר הוא שזה יכול להועיל אך יכול גם לא וזהו שיקולי בלבד. השאלה שלי היא עם כל היתרונות והחסרונות- האם לסיים את הטיפול?

היי בכדי להפחית את הסיכוי של האקנה לחזור לאחר הפסקת הטיפול אנחנו ממליצים להגיע למנה מצטברת, תלויית משקל, על כן אני מציע לבצע את המלצת הרופא המטפל בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה