הרפס סוג 2 שפורץ כל חודשיים באופן עקבי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

12/04/2023 | 23:10 | מאת: בר

שלום ד"ר יש לי הרפס סוג 2 שפורץ כל חודשיים בדיוק. נאמר לי שהוא פורץ עקב סטרס / שינויים הורמונליים וכו'.. כלומר שההתפרצות תלויה במשהו. ובמקרה שלי אני רואה שהוא פורץ ממש בעקביות כל חודשיים ( ניהלתי רישום) גם כשאני רגועה ומנהלת אורח חיים בריא אז מתוך זה מה עליי להסיק שלא משנה מה אעשה כדי לגרום לו להשאר רדום ההרפס יפרוץ בכל מקרה ?

היי במצבים כאלו ניצן לשקול לקחת טיפול מונע בזובירקס. מציע לך להתייעץ עם רופא העור שלך בנושא

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה