בלוטה בלתי מזוהה בברך..

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/04/2023 | 23:44 | מאת: מיכאל כהן

שלום דוקטור אני בן 18, סך הכל בריא עם עודף משקל. יש לי מחלת עור פסרואזיס, שהייתה שקטה יחסית מהילדות והתפרצה שוב בשנה האחרונה עקב לחץ רגשי באזור הקרקפת, אוזניים והפופיק. בחודש האחרון נהייתה לי מן פצע לבן על הברך. אם אני מנסה לקלף את הפצע מתחת יורד דם וזה גדל מחדש, זה לא ממש מגרד או מפריע פשוט אסתטית נראה רע ואני לא בטוח מאיפה זה מגיע. אם יש אופציה אוכל לשלוח תמונה

היי נשמע כי מדובר בפסוריאזיס יש צורך בבדיקת רופא עור להתאמת טיפול בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה