התקפי שריפת עור לחולת ms

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/03/2023 | 13:46 | מאת: אסתי

שלום רב! .אני חולת MS כבר 17 שנה.בכיסא גלגלים בתוך 5 חודשים עברתי 4 התקפים מוזרים וגם סבל יום יומי.פניתי למספר רופאים כולל רופא עור ונוירולוג.קבלתי תשובה -קשור לעצבים ולא לעור. אבל.אם באיזור גב,אחרי ברכים,אוזניים מרגישה שריפות ללא שינוי במצב העור באיזור המפשעה לאחר שריפה (באותו רגע עור נקי ובריאי) למחרת עור כולו שרוף ומתחיל להדלק כול יום שעובר ולוקח חודש לצאת מזה בעזרת קרם cicalfate,דרמהגרן b.דרמוקומבין לא עוזר אבקש מאוד עזרה בטיפול הבעיה במפשעה אולי יש אפשרות למניה? שמעתי על משחה על בסיס קנאביס . תודה רבה מראש

היי קשה לי לענות בצורה הזו, יש צורך להגיע לבדיקת רופא מסודרת

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה