שינוי צבע העור עקב עירוי פרינג'קט מחוץ לווריד

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/03/2023 | 20:35 | מאת: רג

שלום ד"ר, אני בת 19 (עדיין חיילת) קיבלתי עירוי מחוץ לווריד 500 מ"ג פרינג'קט Ferinject בתאריך 9.2022 שהסתבך ובין היתר גרם לשינוי צבע העור ביד. רציתי לברר האם קיים איזשהו טיפול להחזיר את צבע העור להיות בהיר כמו שהיה ? אילו המלצות אוכל לקבל כדי לנסות ולהחזיר את צבע העור לבהיר ? אודה מראש על כל עזרה.

היי, צר לי לשמוע, יש להקפיד על המנעות מחשיפה לשמש, באשר לטיפול קיימת אפשרות לניסיון טיפולי בלייזר (דוגמת פיקו, q switched) בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה