שלום דוקטור מה שלומך?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/02/2023 | 02:30 | מאת: לאחר רואוקוטן

אני משתמשת בקרם של אדרמה אקסאומגה אני אחרי רואוקוטן יוצאים לי טיפה מיליומים כמו פצעוני שומן כאלה פשוט העברתי את היד שלי על הפצעונים האלה איזה 2 והאצבע שלי פשוט הורידה את זה זה התקלף לגמרי ויצא השומן אני מפחדת שבגלל שקילפתי את זה גרמתי לנזק ואז ילך לי כל הטיפול של הראוקוטן אני כבר סיימתי את הראוקוטן לפני 9 חודשים בגלל זה

26/02/2023 | 02:46 | מאת: המשך

פשוט הזזתי את האצבע שלי באגרסיביות וקילפתי את זה הרגשתי שירד הפצע והשומן לאחר מכן מרחתי אדפרין אני לא עושה את זה אבל אולי עשיתי כשלא שמתי לב האם קילוף יגרום לנזק או לצלקות? ועכשיו יגדל לי מלא פצעים?

הכל בסדר אין ממה לחשוש, מיליום עלול להתקלף

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה