אבעבועות קור ביד עם למפדמה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/01/2023 | 21:54 | מאת: חזי

לאמא שלי יש לימפדמה ביד עקב ניתוח סרטן השד מידי פעם סובלת ביד זו מצלוליטיס מקבלת אנטיביוטיקה עד שעובר אך בחורף סובלת כנראה מאבעבועות קור יש פצעים מפרישים הרופא משפחה נתן לבנתיים צפורל למשך שבוע למנוע צלוליטיס וכן משחת פוסידין לפצעים האם זה טיפול מספיק מה אפשר עוד לעשות בעבר נראה לי שרשמו לה טרידרם? המצב לא נעים בכלל אשמח על עצתך

היי כוויות קור ממוקמות לרוב בקצות האצבעות, האבחנה לא ברורה לי מסיפור המקרה, יש צורך בבדיקת רופא עור. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה