הסרת יבלות שפירות בצבע עור מהפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/01/2023 | 10:15 | מאת: תהילה

יש לי מזה כמה שנים יבלות בצבע העור שאובחנו כבלתי מזיקות ורק בעיה אסטתית. אחת בין השפה העליונה לאף קטנה, ובקושי רואים, השניה ממש מתחת לעין,(לא נוגע בעפעף) עור קשה מסביבה, (נעשה אפור בולט מאוד, קשה ומכוער) מה לדעתך הדרך הטובה להסרתה? ומה הסיכון שזה קרוב מאוד מאוד לעין? איך יש הגנה שחנקן נוסלי, או קרן לייזר לא יפגעו בעין.? מה השיטה היעילה והבטוחה מבין השתיים. תודה

היי יש צורך בהערכת רופא עור שיחליט בהתאם למאפייני הנגע מהי השיטה העדיפה. כמובן שהוסרה בלייזר לא מתבצעת בקופות החולים ומדובר בפרוצדורה אסטטית

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה