הסרת שיער בפנים בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/10/2022 | 12:45 | מאת: איתי

שלום דר אני גבר בשנות ה 30, מבצע טיפולים להסרת שיער בלייזר בפנים - עצמות לחיים. 1- האם יש בכך סכנה לעור בטווח הרחוק? 2- אחרי הטיפול נוצר אודם, שלפוחיות קטנות ומעט גירוי. המליצו לי למרוח בפטנן פלוס קרם או אין כוויה. האם אתה ממליץ על מוצרים אלו? אם כן מה עדיף? האם קיים תכשיר מתאים יותר למצב לימים הראשונים לאחר הטיפול? תודה רבה איתי

היי במידה ואתה מבצע את הטיפול במכון מוסדר לא אמורה להיות סכנה עתידית, בנןגע למשחת הרגע- פנטנול/ בפנטן

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה