טיפול בדרמובט לטיפול בליכין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/09/2022 | 19:00 | מאת: סיגל

שלום רב, בת 50, לאחרונה סובלת מכאבים בחדירה בקיום יחסי מין. בבדיקת מומחה לעריה, אובחנתי בליכין וניתן לי טיפול בדרמובט למשך 3 שבועות כל יום בשילוב שמן שקדים לריכוך העור. בעלון כתוב שזוהי תרופה חזקה מאוד וגם אסור לעשן במהלך הטיפול ואני מעשנת. מה ניתן לעשות? האם יש תרופה סטרואידית חזקה פחות? מה הסיבה שאסור לעשן במהלך הטיפול? תודה רבה מראש

היי תלוי באבחנה במצבים מסוימים- כמו ליכן סקלרוזוס, צריך לתת דרמוואט למספר שבועות. אין בעייה עם עישון במקביל לטיפול זה. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה