שיזוף בבריכה ונוצר כתם

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/09/2022 | 11:49 | מאת: רוני

שלום רב, הייתי בבריכה ונשרפתי באזור החזה. השריפה הפכה לשיזוף אך נותר מעין כתם שנותר לבן ולא השתזף או נשרף כלל, באזור החזה העליון. מה שגורם לאי אחידות ונראה מוזר. מה אפשר לעשות? ממה זה קרה? תודה מראש

האזור הלבן היה מכוסה? אולי מרחת שם מקדם הגנה?

11/09/2022 | 10:56 | מאת: רוני

היי לא מרחתי קרם הגנה.. ולכן נשרפתי. ונהיה כתם לבן שלא השתזף כלל. שנה שעברה קרה לי אותו הדבר ברגל העליונה אך זה נעלם רק לאחר שנה שירד לגמרי השיזוף. והשנה קרה שוב.. זה לא נראה יפה והייתי רוצה לדעת ממה זה קורה.. תודה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה