אקזמה באצבעות כף היד

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/08/2022 | 12:02 | מאת: משה

שלום וברכה, כמי שסובל מאקזמה (תורשתית) כרונית בכף היד למעלה מ10 שנים, ניסיתי מגוון רב של טיפולים ומשחות ממגוון סוגים, ללא הועיל. אשמח לדעת על אופני טיפול יעילים. נ.ב. האקזמה מופיעה רק באצבעות כף יד ימין, ובחיבור שבין האצבעות לכף היד, אין תועפות של פיצוצים ודימום, רק יובש (כמו קוים) וסדקים עמוקים בעור. תודה!

היי ניתן לשקול טיפול פוטותרפיה או אפילו טיפולים ססטמיים, מציע להיוועץ עם רופא העור שלך בהצלחה

18/09/2022 | 16:31 | מאת: משה

הי, ביקרתי אצל רופא העור שלי, הוא אומר שמעולם לא ראה אקזמה רק ביד אחת, וזה פטריה! שלח אותי לבדיקת מעבדת פטריות. אבל הוא עצמו לא זכר שלפני כמה שנים טובות הוא שלח אותי לבצע בדיקה, ויצא שלילי לפטרייה... יש לכך את כל התסמינים לאקזמה.

28/06/2023 | 10:15 | מאת: משה

רופאי העור שהלכתי (מטעם הקופה), לא מתייחסים ברצינות, כל פעם נותנים משחה אחרת, לא רוצים לשמוע על טיפולים שהמלצתם, או מעבדת אלרגיה. מה ניתן לעשות? דבר נוסף, מה שעתכם על משחת סטקוויס (קריסאבורול)?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה