היפרפיגמנטציה באף לאחר חבלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/08/2022 | 21:31 | מאת: אוריאן

שלום ד"ר אני מאוד מתוסכלת ואשמח לתגובה. נחבלתי באף לפני 8 חודשים, ובאזור המכה עדיין נותר כתם חום בהיר/אדמדם שמסרב לעבור. קראתי באינטרנט שיכול להיות שזה היפרפיגמנטציה. לא חשפתי את האזור לשמש מאז החבלה. כמו כן שמתי לב שלאחר מגע עם מים חמים, הצבע מטשטש כמעט לגמרי, אך לאחר מכן חוזר. וגם בלילה זה פחות בולט מביום. האם זה נשמע כמו בעייה פיגמנטית? זה הפיך? עניין של זמן ? תודה .

היי יש צורך בבדיקת רופא עור, ניתן לטשטש רכיבים שונים של צלקות באמצעות לייזרים. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה