ליכן ניטידוס באיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/08/2022 | 19:08 | מאת: רונן

הייתי אצל רופא עור שאבחן אצלי ליכן ניטידוס על איבר המין. האם יש אופציה להסיר אותן או האם הן יעברו לי בסיום גיל ההתבגרות? הנקודות הופיעו לי בתחילת גיל ההתבגרות. זה מפריע לי אסטית ורציתי לשאול אולי האם יש אפילו טיפול קוסמטי לזה או ניתוח לא גדול

היי לרוב התופעה חולפת כעבור מספר שנים, אני לא מכיר טיפול שיכול באמת לסייע לאבר המין

30/08/2022 | 20:59 | מאת: רונן

קראתי מחקר שאומר שהם הצליחו להפחית את התסמינים בעשרות אחוזים עם פרוטופיק אבל הבנתי שהמשחה הזאת היא בעייתית ויכולה לגרום לסרטן. מה אתה חושב?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה