תופעת לוואי אחרי שימוש במוס אקניל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/08/2022 | 00:20 | מאת: מיטל

השתמשתי בתכשיר מוס של אקניל במשך יומיים פעם אחת בכל יום וביום השלישי העור הפך אדום מגורה שורף ובמשך היום החמיר למצב שיש לי עשרות פצעונים קטנים עם ראש לבן באזורים שונים בפרצוף. מה עושים? חייבת לציין שלא יכולתי לסבול את הבערה בפרצוף שמצאתי את עצמי מפוצצת את הפצעונים הקטנים. חסרת אונים מה עושים?

היי להפסיק עם האקניל ולפנות לבדיקת רופא בהצלחה

12/09/2022 | 20:16 | מאת: יולי

אמאלה מיטל גם לי קרה בדיוק אותו הדבר לאחר השימוש המוס ביום השלישי!!! אני כרגע עם עור מגןרה מייבש בטירוף ופצעים קטנים לבנים ושורף לי ממש אם את רןאה את התגובה שלי תעדכני אם עבר לך

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה